Mate-Fin

Proiectare

 • Intocmirea proiectelor de instalatii pentru constructii (electrice, sanitare, termice, HVAC) precum si consultanta in domeniul instalatiilor pentru constructii.
 • Realizarea proiectelor de instalatii in toate fazele de proiectare (SF, PT, DE). 
 • Proiecte de cladiri civile si industriale  (hale, depozite, cladiri, etc.)
 • Proiecte la cheie: arhitectura, structura, instalatii, autorizatie de construire etc. atunci cand este necesar colaboram cu firme de prestigiu din arhitectura si structura.
 • Mentinem un standard ridicat de calitate pentru evitarea aparitiei oricaror probleme in faza de executie a lucrarilor.
Vezi toti partenerii

 Cel mai important producator mondial de echipamente destinate masurarii radiatiilor in centralele nucleare: Gamma de Arie, Efluenti Gazosi, Efluenti Lichizi, Gaze Nobile, particule Alfa si Beta, dozimetrie electronica individuala, etc  Grupul Kinectrics oferă servicii complete în sprijinul producerii, transportului şi distribuţiei energiei electrice, precum şi în domeniul tehnologiilor de protecţie a mediului înconjurător.   Cel mai important producator mondial de echipamente pentru detectia si masurarea Tritiului.  Cel mai mare producator mondial de echipamente de testare si masurare, inclusiv dozimetre  Cel mai complet producator si furnizor de accesorii pentru medicina nucleara: calibratoare de doze, sisteme de iodocaptare, echipamente de protectie, etc.  Producatorul celor mai performante echipamente pentru detectia si masurarea Radonului.  Producator de camere Gamma pentru medicina nuclearaCel mai important producator de sisteme (pompe) de prelevare destinate industriei nucleare si protectiei mediului.Cel mai important producator mondial de surse radioactive de test si calibrare.      Singurul producator mondial de vase Marinelli si recipienti speciali pentru analiza probelor radioactive. Producator de polimeri speciali pentru solidificarea substantelor lichide (apa si hidrocarburi) cu continut radioactiv.  

Producator de sisteme de detectie Alfa Beta de fond scazut fara circulatie de gaz.
matefin.com CopyRight | All Rights Reserved

Back to Top