Mate-Fin

Parteneri

 

Mirion Technologies are o lunga traditie, in a oferi pietelor internationale,  o multitudine de produse critice pentru detectarea, monitorizarea si identificarea radiatiilor. Cu peste 700 de angajati in intreaga lume, compania Mirion opereaza 13 unitati de productie situate in America de Nord, Europa si Asia.  Mirion Technologies este alcatuita din 5 divizii: Fizica Medicala, Sisteme de Monitorizare a Radiatiilor, Sisteme de Detectie, Servicii de Dozimetrie si Sisteme de Imagistica.
Compania Durridge Inc., cu sediul in Billerica, Massachussets, SUA, este un important furnizor de echipamente profesionale de detectie a radonului. Incepand cu anul 1997, Durridge Inc. a oferit solutii de clasa mondiala pentru detectarea radonului, pentru mediul de afaceri, universitati si guverne din intrega lume.

Compania GA-MA & Associates Inc., cu sediul in Ocala, Florida, SUA, este specializata in fabricarea de produse din material plastic, dedicate industriei nucleare:

 

Kinectrics Inc. este o companie canadiană independentă, ce oferă clienţilor săi, avantajul a 100 de ani de experienţă şi expertiză în domeniul testării, inspecţiei şi certificării pentru industria energiei electrice. Grupul Kinectrics oferă servicii complete în sprijinul producerii, transportului şi distribuţiei energiei electrice, precum şi în domeniul tehnologiilor de protecţie a mediului înconjurător. 


 Fondata in 1948, Fluke Corporation este liderul mondial in fabricarea, distributia si intretinerea instrumentelor si programelor electronice de testare.

 Fluke este o corporatie multi-nationala, cu sediul central in Everett, Washington, SUA. Centrele de productie ale corporatiei sunt localizate in SUA, Marea Britanie, Asia si Olanda. Subsidiarele pentru vanzari si servicii sunt raspandite in locatii din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Australia. Corporatia Fluke are distribuitori autorizati si reprezentante in peste 100 de tari si numara aproximativ 2.400 de angajati.

Fondata in 1972 si avand sediul in Milford, Ohio, SUA, Overhoff Technology este o companie specializata in proiectarea si fabricarea monitorilor de tritiu. Producand cea mai larga gama de monitori din lume, Overhoff Technology poate oferi acest tip de echipamente incepand cu simple dispozitive portabile si mergand pana la sisteme digitale integrate de monitorizare a radiatiilor.

Monitorii de tritiu Overhoff sunt utilizati in lumea intreaga, atat in practica curenta a centralelor nucleare producatoare de energie, cat si in diverse institute de cercetari nucleare, precum si in laboratoarele farmaceutice.

Capintec Inc. este lider mondial in furnizarea de produse si servicii de masurare a energiei, utilizand cele mai avansate tehnologii din industrie. Localizata in Ramsey, New Jersey, SUA, Capintec Inc. are o linie de productie in Pittsburgh, Pennsylvania, SUA si este recunoscuta de peste 45 de ani ca fiind in fruntea dezvoltarii, fabricarii si comercializarii echipamentelor de masurare si monitorizare a radiatiilor; compania are reprezentante si filiale de vanzari in Japonia si China.
Producator de frunte in domeniul echipamentelor de prelevare a probelor de aer si al  sistemelor de calibrare a fluxului de aer. Cele mai noi produse ale F & J Specialty Products Inc., includ sisteme de prelevare a probelor de aer AC/DC, cu aplicatii in Securitatea Interna si sisteme de monitorizare a aerului, alimentate cu energie solara.

F & J ofera linii complete de echipamente de prelevare a probelor de aer, de monitorizare a aerului si de calibrare a fluxului de aer, incluzand cele mai avansate sisteme digitale de monitorizare a aerului.

 

Fondata in 1996, Compania Nutronic, cu sediul central in Gavle, Suedia, este specializata in producerea de echipamente de masurare a radiatiilor,  utilizate cu precadere in igiena si protectia contra radiatiilor. Cu sute de dispozitive livrate clientilor sai din Suedia, Finlanda, Franta, Marea Britanie, Italia, Germania, China si Hong Kong, Nutronic reprezinta un competitor important pe pietele internationale de profil. 

Mediso Medical Imaging Systems, cu sediul central in Budapesta, Ungaria, este un furnizor dinamic in domeniul medicinei nucleare si al tehnicilor moderne de imagistica hibrida, pentru institutii din intreaga lume, implicate in sanatate si in cercetarea medicala. Compania a fost infiintata in anul 1990, de catre experti provenind din cea mai mare companie de cercetare si productie de echipamente nucleare din zona. 

Fondat in anul 1997, Grupul Eckert & Ziegler, cu sediul central in Berlin, Germania, este unul din cei mai mari furnizori mondiali de tehnologie izotopica pentru uz medical, stiintific si industrial. Directiile principale de dezvoltare ale Grupului, sunt reprezentate de: terapiile anti-cancer, radiometria industriala si imagistica medicala nucleara. 

 


   
   
   
   
   
   
   
   

Vezi toti partenerii
matefin.com CopyRight | All Rights Reserved

Back to Top